dissabte, 31 de desembre del 2011

Sospita de la fi del món

Malgrat el que puguin dir els més catastrofistes (i alguna civilització ja desapareguda), espero que el 2012 sigui per tots vosaltres molt millor que el 2011. Que tingueu una genial entrada d'any!!

P.S: Els maies dèien que el món s'acabaria el 22 de desembre del 2012... o sigui, el dia en el que es sorteja la loteria de Nadal...
Deducció: seria molt típic de mi que aquell dia em toqués la grossa, i que la maia resultés ser l'única profecia certa de la història.

dimecres, 28 de desembre del 2011

Un còmic que no fa per ell

Aquesta tarda, una dona temerària, ha vingut amb una amiga per comprar un còmic que li havia demanat el seu fill. Mentre el comprava, s'anava excusant amb l'amiga:

- Dona esgarrifada: No entenc que li ha agafat ara al meu nen, que m'ha demanat que li comprés aquest còmic... no fa per ell!
- Amiga de la dona esgarrifada: Vols dir? Ja fa per un nano d'onze anys...
- Dona esgarrifada: No, no... per el meu no. Ell és molt intel·ligent i està acostumat a llegir llibres molt gruixuts des de fa temps...

Mentrestant, darrere de les dues dones, esperava pacientment una cua de persones ADULTES que acostumen a comprar aquell tipus de còmic.

Em pregunto que dirà aquesta mare quan, dintre d'un parell d'anyets (o abans) descobreixi que el seu nen comença a "llegir" revistes d' "anatomia"... això sí, gruixudes, perquè és intel·ligent.

Un viatge del futur al passat

Suposo que totes les feines tenen una part més gran o més petita de pura rutina . Això fa que moltes vegades hi hagi parts de la jornada...