dissabte, 8 d’octubre del 2011

El pelegrinatge sagrat

Crec que posaré un elixir bucal al mostrador de la feina, juntament amb un cartellet que posi: "utilitzar abans de dirigir-se al llibreter". Sobretot els dissabtes i els diumenges, quan hi ha més d'un que s'atura a la llibreria durant el seu pelegrinatge setmanal de les santes birres, a les diferents terrassetes.

divendres, 7 d’octubre del 2011

La tragèdia dels endarreriments

Després de veure el patiment i la consternació en la cara de la gent durant els darrers dos dies, sembla ser que la tragèdia per fi s'ha acabat i tots podem tornar a la rutina de la nostra vida diària. Avui han arribat, per fi, l'Hola i el Lecturas a la llibreria!! No van sortir dimecres pel casament de no sé quin espantaocells, podrit de calers. (Com el dilluns, per alguna raó, s'endarrereixi també el Pronto, estic convençut de que cremen la llibreria, amb nosaltres a dintre).

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Veïns no gaire normals 2

El meu veí d'adalt ha decidit aquesta matinada que, en comptes de donar cops i insultar a enemics invisibles, tocava posar la tele a tot volum mentre es posava a veure una marató d'episodis de "La vuelta al mundo de Willy Fog". Encara resona al meu cap el "son - ochenta días - son - ochenta nada más - para dar la vueeelta al muuundo - son..."

L'odio profundament. Jo era més de "Dartacán y los tres mosqueperros"...

dilluns, 3 d’octubre del 2011

Tria la teva resposta

Nova edició de "Tria la teva resposta (si haguessis estat en el meu lloc)":

Un client em demana per la col·lecció "La Rueda del Tiempo" de ciència ficció. Li ensenyo on és i li explico que, en aquests moments, s'han publicat 19 llibres en format de tapa dura i bona enquadernació. Em demana pel preu i li dic que els llibres valen entre 20 i 30 euros. La següent pregunta que em fa es: "és el que val cada un o és el que costen tots els llibres en total". Davant d'això, què li hauria d'haver contestat?

a) Exacte! Els 19 llibres valen en total entre 20 i 30 euros (ja ho decidirem). També pots comprar tots els llibres de la llibreria per 10 euros... i per 5, els socis et traspassen el negoci!

b) No m'ho diguis! Al col·legi, ho passaves malament fent mates, oi?

c) Et deixo sol durant cinc minuts i penses quina pot ser la resposta correcta. Després, em dius per on van les teves sospites...

d) Altres.

Un viatge del futur al passat

Suposo que totes les feines tenen una part més gran o més petita de pura rutina . Això fa que moltes vegades hi hagi parts de la jornada...