diumenge, 18 de setembre del 2011

Veïns no gaire normals

El meu bloc de pisos és genial. El veí que viu a sobre meu, és un noi jove que no es gaire normal i fa por. Es posa a ballar i picar de mans cada dia, seguint un horari que va d'1 a 5 de la matinada... quan està tranquil. De vegades comença a donar cops als mobles, mentre va dient "joder" i "fill de XXXX" a algú (viu sol). Ja he hagut de pujar vàries vegades per parlar amb ell, tot i el risc evident de ser un més dels cadàvers que deu tenir amagats en alguna part del seu pis.
Per la seva banda, la meva única veïna d'escala és una dona de mitjana edat amargada, que es queixa de qualsevol cosa i de qualsevol soroll... excepte dels que fa el meu veí de dalt, és clar (és el fill d'una suposada amiga seva). Ara, quan marxo a treballar cada tarda a les quatre, sento que crida "animal!" cada vegada que tanco la meva porta, ja que li molesta el soroll que fa.
Crec que tinc dues opcions: canviar-me de pis o transformar-me en un psicòpata més del bloc. Què fer?

Un viatge del futur al passat

Suposo que totes les feines tenen una part més gran o més petita de pura rutina . Això fa que moltes vegades hi hagi parts de la jornada...