dijous, 13 d’octubre del 2011

Comparacions odioses

Aquest matí, hem tingut la visita de Gilbert Shelton a la llibreria, un dels grans autors del còmic underground nord-americà. Mentre que a la secció de còmics (al fons de la botiga) l'artista xerrava, es feia fotos, feia dibuixos en alguns exemplars que tenim de la seva obra, i admirava el treball del meu company Ivan al calendari de la llibreria del 2011 (genial, per cert, tant pel mateix dibuix com per la imaginació que hi va posar); a l'entrada de la botiga jo he rebut a un dels nostres clients habituals de diaris que, després d'observar durant uns segons tot el sarau que s'havia muntat amb l'autor nord-americà, m'ha mirat als ulls de manera sostinguda, per preguntar-me: "no sabries quin dia és avui? Dijous o divendres?". Tinc depressió.

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Les intimitats d'en Xevi i d'en Pol

Surts a la terrassa per buscar roba a l'estenedor i... no sé qui són en Pol i en Xevi, però tinc més informació d'ells del que voldria. Tot gràcies a un sopar de noies universitàries, retransmés en veu alta, a tots els edificis dels voltants (doncs sí, estimats companys de genere masculí, una vegada més, queda confirmat que les dones parlen ABSOLUTAMENT DE TOT entre elles).

Un viatge del futur al passat

Suposo que totes les feines tenen una part més gran o més petita de pura rutina . Això fa que moltes vegades hi hagi parts de la jornada...